Restoran Kiki 2018-05-18T19:49:04+00:00

Restoran Kiki na plaži Escallera, na Jazu, Budva

Moderno uređen restoran Kiki nalazi se na plaže Escallera, u uvali Jaz, na najljepšem i najatraktivnijem dijelu Jadranske obale. U restoranu Kiki dostupan vam je besplatan wireless Internet preko brze ADSL konekcije.

Osim prirodnih ljepota plaže Escallera, restoran “KIKI” krasi i bogata ponuda kulinarskih specijaliteta, prvenstveno čorba i jela od morske ribe, plodova mora, rižota, koji će Vam nahraniti i dušu i tijelo. Takođe kod nas možete probati raznovrstan izbor izvrsno spremljene mediteranske hrane kao i domaćih jela od mesa.

A uz sve to neizostavna je i ponuda prvoklasnih vina, alkoholnih i bezalkoholnih pića po povoljnim cijenama.

Ako je Budva ili Boka Kotorska vaša destinacija na kojoj želite provesti odmor neka restoran Kiki bude Vaš domaćin, a profesionalno osoblje našeg restorana Vaš boravak ovdje učinit će ugodnim i nezaboravnim doživljajem. Uživajte u prelijepom ambijentu velike otvorene terase restorana Kiki. Ambijent na plaži i u restoranu najbolje će dočarati sledeća galerija slika. Boravak na plaži Escallera i mediteranski specijaliteti restorana Escallera ostaće Vam u najljepšem sjećanju sa provedenog odmora u Crnoj Gori. Zato nas posjetite i uvjerite se u kvalitet domaće kuhinje koju nudimo, i postanite i Vi stalni posjetilac plaže Escallera, kao i stotine naših zadovoljnih gostiju!!